Designers Boutique revine la Bucuresti Mall-Vitan

Izabela Măndoiu, Genuin Shop și Wax’n Magic sunt designerii lunii aprilie.  Creatorii români, Izabela Măndoiu, Genuin Shop și Wax’n Magic, vin, în luna aprilie, cu propuneri inedite de articole vestimentare și accesorii de casă ce îmbină confortul cu emoția și dau startul unei noi ediții Designers Boutique la București Mall-Vitan.

Brandurile românești au pregătit colecții speciale și piese dedicate noului sezon și sunt pregătite să-și întâmpine vizitatorii în pop-up store-ul dedicat designerilor locali și produselor „made in Romania”.

Designerul vestimentar Izabela Măndoiu aduce încă o dată starea de bine la Designers Boutique, cu noua sa colecție de rochii, Demi-Couture, cusută integral de mână, de către artizani de la sat.

„Venim cu mare bucurie mai aproape de vizitatorii centrului comercial București Mall-Vitan, ținând cont de frumoasa sărbătoare de Paște din luna aprilie. Vom avea pregătite vestimentații în culori vii, rochii și alte articole elegante, din care vizitatoarele își vor putea alege ținuta de sărbătoare pentru ele sau pentru a le oferi în dar. De asemenea, vor fi și piese din colecția Demi-Couture, pentru că ne păstrăm promisiunea de a duce mai departe simbolistica tradițională românească. ”, a declarat Izabela Măndoiu.

În același timp, Genuin Shop, brandul care a transformat așternuturile naturale din in într-un business, vine în pop-up store-ul din inima capitalei cu o gamă vastă de produse pregătite să surprindă toți vizitatorii.

„Suntem încântați să prezentăm produsele Genuin Shop, confecționate 100% din in din surse sustenabile, către comunitatea din București Mall-Vitan. Este o oportunitate pentru noi, pentru care vă mulțumim; astfel, cei care ne descoperă pot să și experimenteze direct calitatea și detaliile care stau la baza colecțiilor noastre. De altfel, aceasta a fost și principala rațiune care a stat în spatele dezvoltării Genuin Shop: să creăm lucruri croite cu grijă, din natură, atât pentru adulți, cât și pentru copii; să aducem natura (înapoi) în casele oamenilor”, precizează reprezentanții Genuin Shop.

Genuin Shop Designers Boutique Bucuresti Mall Vitan

Și brandul de lumânări artizanale Wax’n Magic va putea fi descoperit în luna aprilie la Designers Boutique. Lansat în octombrie 2022 de doi tineri antreprenori și inspirat de vechea artă a alchimiei, acesta spune o poveste despre parfum, liniște și răbdare. Cu un design simplu, aromele sunt lăsate să vorbească, iar notele gurmande, florale sau orientale vor purta departe de cotidian simțurile celor care le descopera.

„Mai mult decât orice, produsele Wax’n Magic cuceresc prin aromele lor speciale, astfel că prezența noastră la Designers Boutique din București Mall-Vitan este extrem de importantă pentru noi. Prin această experiență din offline, aducem o poveste despre parfum, liniște și răbdare mai aproape de comunitatea noastra, dar și de vizitatorii centrului comercial, care acum ne descoperă și cărora reușim să le arătăm esența brandului nostru”, precizează designerii Wax’n Magic.

Wax’n Magic Designers Boutique Bucuresti Mall Vitan

București Mall-Vitan sprijină comunitatea de designeri și brandurile autohtone, cărora le-a pus la dispoziție un spațiu dedicat, în care aceștia au ocazia să-și prezinte creațiile și să înțeleagă mai bine experiența de retail offline. Astfel, pop-up store-ul Designers Boutique, situat la parterul București Mall-Vitan, aduce în fața vizitatorilor, în fiecare lună, noi colecții ale autorilor români de fashion.

Povestea Designers Boutique se scrie, cu pasiune și dedicare, în București Mall-Vitan, unde creațiile autentic românești își găsesc loc în inima orașului și a celor care le poartă cu mândrie.

Despre București Mall – Vitan
București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: Aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant a la carte’. Mai mult, magazinul MANGO, din București Mall – Vitan, este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Cel mai nou magazin inaugurat în București Mall Vitan este Bebe Tei, magazin pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Despre Designers Boutique
Designers Boutique este un proiect unic ce susține designerii și brandurile românești, inițiat de București Mall-Vitan. Acesta a luat naștere în 2018 și pune la dispoziția antreprenorilor români, la început de drum sau nume deja cunoscute, din industria de fashion, beauty & deco un pop-up store dedicat, în interiorul centrului comercial, în care aceștia își pot prezenta colecțiile, dar au, totodată, acces la o nouă comunitate și se pot întâlni cu experiența de retail offline. În fiecare lună, noi designeri români sunt prezenți sub cupola București Mall-Vitan, unde vin să-și întâlnească publicul și susținătorii brandurilor locale și a produselor „ made in Romania”. În cei peste cinci ani de activitate, peste 150 de designeri locali au avut ocazia să își prezinte creațiile în centrul comercial București Mall-Vitan.