ISDIN Serum Hyaluronic Concentrate

Acidul hialuronic fixează apa în țesuturile pielii și, prin aceasta, stă la baza tuturor proceselor de regenerare celulară. O piele deshidratată nu se poate apăra împotriva agenților care o îmbătrânesc, fie că ei provin din interiorul corpului sau din mediul exterior. Menținerea barierei de apă este esențială pentru menținerea integrității pielii, iar principalul agent de integritate a pielii este acidul hialuronic. Acesta susține procesele de regenerare celulară, atât la nivel superficial, cât și în profunzimea pielii. Ajutându-ne tenul să asimileze acidul hialuronic, îl ajutăm să asimileze și apa și îi dăm o șansă să folosească optim toate tratamentele pe care i le oferim, pentru a-și găsi rapid tinerețea, suplețea, fermitatea.

Acidul hialuronic este cheia spre un aspect proaspăt. O piele proaspătă sugerează claritate în gândire și mișcare, îți sporește credibilitatea în interacțiunile sociale directe și, deloc în ultimul rând, denotă stimă de sine, adică cea mai bună premisă pentru contacte sociale valoroase. O piele frumoasă nu este numai un gest de îngrijire și frumusețe, ci un gest care te va asigura că adresezi cu adevărat lumii acel mesaj creativ și dinamic pe care-l nutrești în inimă.

Acesta este și obiectivul laboratoarelor ISDIN, autoritatea in industria de fotoprotecție, formată datorită experienței acumulate în decenii de cercetare si inovare. Îmbinând perfect știința cu frumusețea, ISDIN a creat brandul său estetic ISDINCEUTICS, pentru a oferi rutine performante de îngrijire a pielii în vederea prevenirii și corectării fotoîmbătrânirii.

Serul cu acid hialuronic concentrat – ISDINCEUTICS Hyaluronic Concentrate – oferă hidratare intensă pentru o piele radiantă și luminoasă, hidratare profundă pentru un ten radios, strălucitor. Este unul dintre acele produse dermocosmetice puternice, susținute de comunitatea științifică, dezvoltate cu ingrediente active inovatoare, pentru a dezvălui o frumusețe naturală.

ISDINCEUTICS Hyaluronic Concentrate este un ser cu formulă gel apoasă care oferă o hidratare intensă, combinând două forme de acid hialuronic. Serul ajută la tonifierea pielii și la reducerea aspectului ridurilor și a liniilor fine.

Concentratul Hialuronic ajută la refacerea pielii, micșorarea aspectului porilor și prevenirea liniilor fine și a ridurilor. Aceste efecte spectaculoase sunt produsul a patru grupe de ingrediente esențiale:

1. Acidul hialuronic care hidratează

ISDINCEUTICS Hyaluronic Concentrate prezintă o combinație de acid hialuronic cu un polimer hidratant care oferă în același timp o hidratare de suprafață și o hidratare în profunzime.

Acidul hialuronic este unul dintre cele mai bine cunoscute ingrediente hidratante care se găsește în mod natural în corpul uman. Serumul cu acid hialuronic concentrat ISDINCEUTICS conține două tipuri de acid hialuronic, cu greutate moleculară medie (hialuronat de sodiu, care întărește funcția de barieră a pielii și oferă hidratare epidermei) și respectiv cu greutate moleculară mică (acid hialuronic hidrolizat care acționează ca un agent de umplere a ridurilor din interior). Ca urmare, produsul oferă o hidratare intensă, reduce aspectul ridurilor, îmbunătățește elasticitatea și funcția de barieră a pielii.

2. Complex biomarin care conferă fermitate, refăcând textura pielii

Biomarine este un ingredient anti-aging obținut prin biotehnologie din bacterii din genul Pseudoalteromonas, care trăiesc în ambiente marine, extrem de dure. Stimulează producția de colagen, care ajută la menținerea fermității, supleții și hidratării pielii. Crește densitatea matricei extracelulare având un efect de redensificare, ajutând la menținerea unei pieli ferme, netede și hidratate, oferind în același timp un efect de umplere.

3. Matrikine care întineresc pielea

Efectul de rejuvenare este dat de suma matrikinelor și oligozaharidelor.
Matrikinele sunt peptide mesager care pătrund cu ușurință în piele și ne ajută să reglăm funcțiile celulare. Serumul cu Acid Hialuronic Concentrat conține o combinație de 2 matrikine: Palmitoyl oligopeptide și Palmitoyl tetrapeptide-7, care acționează sinergic pentru a întineri pielea, stimulând sinteza de colagen și acid hialuronic.

4. Pore reducer – ingredientul care iluminează

Pore Reducer conține extract de Lents Esculenta, ingredient de origine naturală bogat în oligozaharide. Reduce semnificativ aspectul porilor, reglează producția de sebum și ajută la sporirea luminozității pielii.

Cu Serumul cu Acid Hialuronic Concentrat obținem, deci, o piele mai strălucitoare și mai uniformă – nici urmă de piele obosită sau ternă!
Serumul oferă chiar de la prima aplicare o experiență minunată, care îți va crea rapid senzația de prospețime și tinerețe. Are o textură gel-apoasă, potrivită pentru toate tipurile de ten: lejeră, proaspătă, nelipicioasă, un finisaj mătăsos-neted și absorbție rapidă.

Studiile de laborator au evidențiat eficacitatea Serumului Hyalorunic Concentrate:

– hidratează pielea imediat și intens – efectul unei aplicări durează timp de 24h;
– este ideal pentru pielea sensibilă;
– întărește funcția de barieră a pielii;
– este non comedogenic.

94% dintre utilizatori evidențiază drept rezultat o piele intens și imediat hidratată;
81% dintre utilizatori declară că aspectul ridurilor s-a redus vizibil;
90% dintre ei declară că Serul Hyaluronic Concentrate le-a netezit ridurile fine și a conferit fermitate pielii:
97% dintre utilizatori îl recomandă deoarece:
– se simte fresh și se absoarbe rapid;
– pielea devine mai fermă, mai luminoasă și are un aspect vizibil întinerit.

ISDIN Serum Hyaluronic Concentrate se aplică dimineața și seara, pe pielea curată și uscată a feței, gâtului și decolteului, ca prim pas al rutinei de îngrijire. Apoi poți aplica celelalte produse pe care le folosești în mod obișnuit.

Păstrează un chip proaspăt cu ISDIN Serum Hyaluronic Concentrate!