Hollywood Multiplex a devenit parte a portofoliului de companii din Anchor Grup

Anchor Grup, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori din România, a adăugat recent Hollywood Multiplex, cinematograful din București Mall-Vitan, în portofoliul său de companii.

Hollywood Multiplex a fost, la lansarea din anul 2000, primul cinematograf multiplex din România, și a rămas un reper important în istoria peisajului cinematografic românesc. În urma achiziției s-a început un proces de modernizare care va fi realizat pe etape. Cinematograful este deschis și operațional, iar lucrările de modernizare se derulează, cu precădere, în afara orelor de funcționare.

”Anchor Grup a dezvoltat primul mall din acest oraș, București Mall-Vitan, iar Hollywood Multiplex a fost, la rândul său, primul cinema multiplex inaugurat, deci e natural să asociem aceste două repere în același grup. București Mall-Vitan este o destinație de succes pentru shopping și pentru petrecerea timpului liber, iar noi ne dorim să îmbunătățim constant experiența generală și opțiunile de distracție pe care le oferim vizitatorilor noștri”, declară Affan Yildirim, Director general, membru în Consiliul de administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de administrație Shopping MallDova.

În cadrul cinematografului funcționează 10 săli de proiecție, cu o capacitate de 2.125 de locuri, toate deservite de o echipă prietenoasă și profesionistă.

De asemenea, și companiile sunt invitate să viziteze Hollywood Multiplex, pentru o atmosferă excelentă și săli personalizate, care răspund tuturor cerințelor legate de organizarea unui eveniment corporate.

Despre Anchor Grup
Unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari de pe piaţa locală, Anchor Grup și-a început activitatea în România acum mai mult de două decenii. De atunci şi până în prezent, investiţia companiei a depăşit 500 de milioane de euro. Portofoliul său include sectorul de retail: Anchor Grup a dezvoltat primul centru comercial modern din România, București Mall – Vitan, urmat de Plaza România. În incinta acestuia din urmă, Anchor Grup a deschis cinematograful Movieplex, care le-a oferit în premieră românilor posibilitatea de a viziona filme în format 3D.

În plus, investițiile din ultimii ani ale Anchor Grup vizează şi sectorul rezidențial. Acestea au început cu InCity Residences, care include peste 500 de apartamente în patru blocuri. Cel de-al doilea proiect rezidențial finalizat este Pallady Towers, care dispune de peste 200 de apartamente în două clădiri. La ora actuală, ansamblul rezidenţial Select Residences – cu peste 300 de apartamente aflate în trei imobile – este proiectul în dezvoltare al companiei, pe acest segment.

Portofoliul Anchor Grup include, de asemenea, și clădiri de birouri: Anchor Plaza, care are un grad de ocupare de 100%, Plaza România Offices și, respectiv, Metropol Plaza, care se află încă în lucru. Compania este condusă de Affan Yildirim, Director general, membru în Consiliul de administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de administrație MallDova.