HONOR Magic6 Lite primeste recunoastere globala pentru cea mai buna performanta a bateriei

HONOR ocupă primele 6 poziții în clasamentul mondial DXOMARK al bateriilor

HONOR, furnizor de top la nivel global de dispozitive inteligente, anunță că HONOR Magic6 Lite a primit prestigioasa recunoaștere GOLD Label din partea DXOMARK pentru autonomia excepțională a bateriei. HONOR Magic6 Lite este un smartphone elegant și performant, care oferă o experiență deosebită datorită combinației perfecte între tehnologia avansată și designul centrat pe nevoile utilizatorului.

Durata îndelungată de viață a bateriei
HONOR Magic6 Lite este echipat cu o baterie ultra-rezistentă de 5300mAh [1], perfectă pentru utilizatorii cu un stil de viață activ. Conform DXOMARK, această baterie oferă utilizatorului posibilitatea de a se bucura de 21 de ore de redare video, 12 ore de jocuri sau 13 ore de navigare pe Internet, fără utilizarea rețelelor sociale. Practic, cu o singură încărcare [2] susține o autonomie de peste 3 zile în cazul unei utilizări moderate și aproape 2 zile în cazul unei utilizări intense pentru job, jocuri sau divertisment, oferind astfel utilizatorului o experiență lipsită de griji.

Performanță de lungă durată
Pe lângă autonomia îndelungată, HONOR Magic6 Lite prezintă o durabilitate extraordinară, menținând 80% din capacitate chiar și după 1.000 de cicluri de încărcare [3]. Datorită acestei caracteristici, bateria se numără printre cele mai rezistente de pe piață și oferă o performanță remarcabilă pe termen lung.

Display captivant și durabil datorită funcției Anti-Drop
Smartphone-ul dispune de un ecran curbat AMOLED de 6.78 inch [4], de ultimă generație, cu o rezoluție ultra-clară de 1.5K [5], 1,07 miliarde de culori și o gamă de culori DCI-P3 de 100%, care oferă utilizatorului o experiență intensă și captivantă. Ecranul AMOLED curbat de 120Hz este rezistent la cădere 360° datorită unei structuri cu spații micronice.

Design subțire, baterie puternică
HONOR Magic6 Lite este un lider în ceea ce privește performanța bateriei și chiar mai mult de atât. Este dovada angajamentului HONOR pentru inovație, designul centrat pe utilizator și responsabilitatea pentru mediu. Pe măsură ce se extinde la nivel global, HONOR își menține angajamentul de a oferi tehnologie de ultimă generație utilizatorilor din întreaga lume, asigurându-le accesul la un smartphone care nu doar le satisfice nevoile zilnice, ci chiar le depășește așteptările.

###

Despre HONOR
HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

 

[1] Valoarea standard. Capacitatea nominală a bateriei nedetașabile este de 5300 mAh.

[2] HONOR Magic6 Lite 5G a trecut testul DXOMark pentru baterie. Timpul de utilizare specific poate varia în funcție de scenariile de utilizare

[3] Date din laboratoarele HONOR.

[4] Cu un design cu colțuri rotunjite aplicat pe ecran, lungimea diagonalei ecranului exterior este de 6,78 inci atunci când este măsurată conform dreptunghiului standard (suprafața vizibilă reală este ușor mai mică).

[5] Rezoluția se măsoară sub forma unui dreptunghi standard. Cu un design cu colțuri rotunjite, pixelii reali sunt ușor diminuați.