In prag de Sarbatori, primiti cu "Colinda Craciunului"?

În prag de Sărbători, Elena oferă publicului un cadou muzical emoționant și lansează „Colinda Crăciunului”.

Artista cântă într-un decor de poveste despre iubirea și recunoștința dăruită Celui care reușește mereu să ne vegheze și are grijă de toți oamenii de pretutindeni. Compus de către Alina Manolache, alături de Vlad Măzărel și Dan Healy, „Colinda Crăciunului” ne poartă într-o lume magică de Crăciun, acolo unde dragostea și gratitudinea ne înconjoară, totul pe acorduri sensibile de vioară.

„«Colinda Crăciunului» este unul dintre cele mai frumoase colinde pe care le-am cântat vreodată. Am plâns când l-am ascultat prima oară, am plâns când l-am înregistrat și apoi și la filmările videoclipului. Sunt o fire sensibilă, nu e vreun secret, dar să știți că nu cunosc persoană, deocamdată, care să fi ascultat colindul fără să trezească în ea emoție”, povestește frumoasa artistă.

Hituri în limba aromână precum „Lună Albă”, „Ela Ela” și „Steaua imshata”, dar și piese de succes precum „Ecou”, „Disco Romancing”, „The Balkan Girls”,  „Mamma mia” și „Până dimineața” au cucerit publicul și topurile de specialitate de-a lungul timpului. În urmă cu doi ani, Elena și-a cântat povestea de iubire și a lansat „Numele tău”, unul dintre cele mai emoționante single-uri din cariera artistei. Au urmat apoi „Vulnerabili” și „Trandafiri”, dar și o super colaborare cu trupa Vunk , „Ce m-aș face fără tine”.