Lasocki lanseaza Colectia Capsula Cosy Padding

Brandul Lasocki ne pregătește pentru o iarnă extraordinar de călduroasă.

Funcționalitatea, confortul și manufactura de cea mai bună calitate sunt reflectate în Colecția Capsulă Cosy Padding, creată cu gândul la întreaga familie.

Brandul Lasocki a găsit răspunsul celor mai importante nevoi ale sezonului acesta. Colecția capsulă Cosy Padding este o soluție pentru toată lumea care caută calitate, funcționalitate și, mai presus de toate, încălțăminte călduroasă pentru vremea mai rece care se apropie. Finisajele soft și cusăturile elegante nu numai că se potrivesc celor mai tari tendințe, dar, de asemenea, te duc cu gândul la lejeritate, confort și conveniență.

Colecția Capsulă Cosy Padding creată de Lasocki include sugestii pentru întreaga familie. Toate modelele au fost menținute în culori clasice și discrete, care se vor integra perfect în styling-urile de iarnă. Modele negre, bej și albe sunt finisate cu interior moale, oferind volum la încălțăminte și greutate extraordinar de mică. Un avantaj adițional este talpa dreaptă și fermă, complementată de șanțuri care vor asigura tracțiunea indiferent de schimbările de vreme. Brandul Lasocki nu sacrifică niciodată cele mai bune materiale și manufactură, astfel încât toate materiale sunt făcute din piele naturală.

Colecția capsulă este completată de gențile din nailon. În această iarnă vom abandona măsura XXL, în favoarea extra volumului și a ușurinței în greutate. Pentru a susține această idee, genților din colecția Cosy Padding li s-au oferit finisaje moi și cusături stylish.

Colecția capsulă Cosy Padding creată de Lasocki este disponibilă în magazinele CCC, pe aplicația mobila CCC și pe website-ul CCC.eu