Magazine: O noua modalitate de a primi cashback la cumparaturile facute cu Revolut

● Noua secțiune, Magazine, le permite utilizatorilor să obțină cashback instant de până la 3% pentru fiecare achiziție realizată de la comercianții agreați
● În lista de comercianți incluși în ofertă intră, printre alții: Answear, Cărturești, Charlotte Tilbury, Decathlon, Douglas, Epantofi, Evomag, Hervis, Lensa, Litera, Logitech, Miniprix, Otter, MyProtein, Notino, Noriel, Yves Rocher

Revolut, super-aplicația financiară cu peste 27 de milioane de clienți retail la nivel global, din care 2,6 milioane în România, a lansat un instrument care aduce și mai multe beneficii financiare clienților săi, atunci când cumpără de la comercianții și brandurile preferate.

Noua funcție, Magazine, le permite clienților să parcurgă și să aleagă produsele căutate din ofertele unora dintre cele mai populare branduri, direct în aplicație. Printre brandurile de la care utilizatorii Revolut pot cumpăra se numără: Answear, Chicco, Cărturești, Charlotte Tilbury, Decathlon, Douglas, Epantofi, Evomag, Hervis, Lensa, Litera, Logitech, Miniprix, Otter, MyProtein, Notino, Noriel, Sinsay, Yves Rocher și alții. Lista completă, care cuprinde 46 de comercianți și branduri, poate fi consultată în aplicație și poate varia în timp.

Indiferent de tipul de plan deținut de un client, Revolut Magazine recompensează clienții cu cashback instant de până la 3% pentru fiecare achiziție realizată cu cardul sau aplicația Revolut. Cashback-ul se aplică automat după checkout, așa încât clienții să poată economisi bani chiar și în timp ce continuă să achiziționeze produsele dorite. Spre deosebire de alte soluții care alocă și după 90 de zile cashback-ul, în cazul Revolut Magazine acesta este vărsat imediat în contul clientului (sau în prima zi lucrătoare) și se aplică pentru orice tip de produs sau serviciu de la comercianții incluși în listă. De asemenea, cashback-ul poate fi cumulat cu alte tipuri de beneficii (vouchere, discount-uri, coduri cu reduceri), ajutând clienții să obțină și mai mult de la fondurile lor.

Christopher Guttridge, General Manager pentru gama de produse Lifestyle Revolut, a declarat: “Suntem încântați să adăugăm în aplicație această nouă secțiune, Magazine, care le oferă clienților șansa de a obține mai mult de la brandurile preferate. Ceea ce diferențiază oferta noastră de altele similare de pe piață este cashback-ul instant. Confruntați cu o creștere a costului vieții, clienții au nevoie de produse inovatoare care să-i ajute să își gestioneze mai bine banii, fără a-și sacrifica aspirațiile sau a-și ignora nevoile cotidiene. Magazine ajută clienții să obțină mai mult de la fiecare leu cheltuit, prin acordarea de cashback.”

Pentru a utiliza această funcție, clienții trebuie să selecteze iconul Magazine din Hub, în aplicație. Aplicația poate fi descărcată din Apple Store sau Google Play.

DESPRE REVOLUT

Revolut este prima super-aplicație financiară care ajută utilizatorii din toată lumea să își folosească la maximum fondurile de care dispun. În 2015, Revolut s-a lansat în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani și schimb valutar. În prezent, peste 27 milioane de clienți din lume, din care mai mult de 2,6 milioane din România, folosesc serviciile inovatoare Revolut pentru a realiza peste 330 de milioane de tranzacții pe lună.

Prin intermediul conturilor personale sau corporate, Revolut ajută clienții de pretutindeni să-și mențină echilibrul financiar, să dispună mai eficient de banii lor și să se conecteze rapid cu semenii lor sau cu cei apropiați, oriunde s-ar afla.

www.revolut.com