McDonald's Romania a premiat performanta angajatilor studenti, prin intermediul programului Bursele McDonald's

Bursele, în valoare totală de aproximativ 300.000 lei, au fost acordate în cadrul evenimentului „McDonald’s Performers”

McDonald’s România a premiat angajații studenți cu rezultate deosebite în cadrul unei noi ediții a evenimentului „McDonald’s Performers”. Peste 90 de angajați din restaurante McDonald’s din întreaga țară, care s-au remarcat prin performanțele lor, atât la școală, cât și la locul de muncă, au fost premiați cu burse în valoare de 3.000 de lei net. Valoarea totală a premiilor s-a ridicat la aproximativ 300.000 lei, acestea fiind acordate de companie prin „Bursele McDonald’s”, un program anual, de tradiție.

„Credem cu tărie în nevoia de a încuraja noile generații și recunoaștem potențialul și perspectivele tinerilor care alcătuiesc aproape jumătate din echipa noastră. Prin <<Bursele McDonald’s>>, programul anual care celebrează rezultatele bune ale angajaților studenți, susținem acest angajament față de generația tânără și ne dorim să fim un partener de încredere, care va continua să răsplătească performanțele și dedicarea tinerilor colegi.”, a declarat Paul Drăgan, Director General McDonald’s România.

Evenimentul „McDonald’s Performers” a avut loc pe data de 16 mai, în București, cu participarea bursierilor și a echipei de management Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România.

Pentru a beneficia de burse, tinerii angajați studenți au îndeplinit mai multe criterii, cea mai importantă fiind ca media de absolvire a anului universitar precedent sau nota de la admitere să fie peste 8. De asemenea, au fost luate în calcul recomandările profesorilor de la facultate, dar și ale managerilor de restaurant, care au evaluat rezultatele și implicarea angajaților.

Cu o echipă care numără în prezent peste 5.400 de angajați, 48% dintre aceștia având vârsta sub 25 de ani, McDonald’s România reprezintă pentru mulți tineri primul loc de muncă. Pentru a veni în sprijinul acestora, compania oferă un program flexibil, care le permite angajaților să-și continue studiile sau să dedice timpul necesar pentru a-și urma pasiunile. Totodată, McDonald’s oferă multiple oportunități de dezvoltare profesională, prin traininguri, cursuri sau programe de pregătire. Un astfel de program este Manager Trainee, un format accelerat de pregătire, care le permite tinerilor studenți (în an terminal) sau absolvenți să devină Manager de Restaurant în numai doi ani de la accesarea programului.

Despre Premier Restaurants România
Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 96 de restaurante în 29 de orașe, dintre care 50 restaurante cu McDrive și 53 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.400 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

Despre Premier Capital
Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 176 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 țări din Europa și Africa de Nord, și implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport naval, inginerie și tehnologie. Hili Ventures deține parteneriate cu McDonald’s, Apple, Microsoft, precum și cu multe alte branduri internaționale.