Premierele lunii noiembrie la Disney+

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Luna noiembrie aduce la Disney+ și mai multe filme și emisiuni TV minunate care să vă acompanieze în serile petrecute în casă, de la mult așteptatul serial Willow la sequel-ul filmului Magie în New York, numit În căutarea magiei, sau serii palpitante precum Pacientul cu Steve Carell. În plus, abonații se pot bucura de noi episoade din The Walking Dead:Invazia Zombi sezonul 11 (ultimele episoade), Anatomia lui Grey, sezonul 19, What We Do in the Shadows sezonul 4, Station 19 sezonul 6, The Kardashians sezonul 2, Andor și multe, multe altele.

Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 Lei pe lună

WILLOW
SERIAL ORIGINAL DISNEY+

30 Noiembrie
Un episod nou pe săptămână

Willow este o nouă serie, o continuare a aventurii fantastice cu același nume, realizată de George Lucas în 1988. Vrăjitorul nelwyn numit Willow se întoarce, la mulți ani după ce a salvat-o pe micuța împărăteasă Elora Danan, pentru a conduce un grup de eroi atipici într-o misiune dificilă de salvare într-o lume dincolo de imaginație. „Willow” îl prezintă pe Warwick Davis revenind în rolul său, iar Jonathan Kasdan, Ron Howard, Wendy Mericle, Kathleen Kennedy și Michelle Rejwan sunt producători executivi.

PACIENTUL
SERIAL ORIGINAL DISNEY+

30 Noiembrie
Toate episoadele sunt disponibile

„Pacientul” este un thriller psihologic despre un psihoterapeut, Alan Strauss (Steve Carell), ținut prizonier de un pacient care dezvăluie că este criminal în serie. Sam are pentru Alan o solicitare terapeutică neobișnuită: să-i îngrădească impulsurile ucigașe. Pentru a supraviețui, Alan trebuie să liniștească mintea tulburată a lui Sam și să-l împiedice să omoare din nou, dar Sam refuză să abordeze subiecte importante. Singur în captivitate, Alan explorează și propriul trecut prin intermediul amintirilor vechiului său terapeut și se confruntă cu valuri de probleme reprimate – moartea recentă a soției sale și înstrăinarea dureroasă de fiul său religios. Pe parcursul încarcerării sale, Alan descoperă nu doar cât de înrădăcinată este compulsia lui Sam, dar și cât de mult are de lucru pentru a repara ruptura din propria-i familie. Cum timpul nu este de partea lui, Alan luptă cu disperare să-l oprească pe Sam înainte ca el însuși să devină complice la crimele acestuia sau, mai rău, înainte să devină victimă.

DAVID BECKHAM SALVEAZĂ ECHIPA
SERIAL ORIGINAL DISNEY+

9 Noiembrie
Toate episoadele sunt disponibile

David Beckham revine acasă. De-a lungul unui întreg sezon, David se alătură clubului din Estul Londrei, Westward, o echipă din liga în care s-a lansat când era doar un puști: liga Echo Premier. Echipa Westward nu a câștigat niciun meci tot sezonul, iar amenințarea de a fi retrogradată este din ce în ce mai aproape. David are o misiune importantă. Va putea el oare să salveze echipa?

DINCOLO DE LIMITE CU CHRIS HEMSWORTH
SERIAL ORIGINAL DISNEY+

16 Noiembrie
Toate episoadele sunt disponibile

Chris Hemsworth se află într-o misiune epică în încercarea de a descoperi cum să trăim mai bine pentru mai mult timp. Cu ajutorul unor experți de talie mondială, al familiei și al prietenilor, actorul se avântă într-o serie de provocări colosale pentru a-și depăși propriile limite și a preveni bolile bătrâneții înainte ca acestea să se instaleze. Chris va descoperi cum ne putem debloca potențialul pentru a rămâne în formă, mai sănătoși și mai fericiți pe tot parcursul vieții.

ÎN CĂUTAREA MAGIEI (DISENCHANTED)
FILM ORIGINAL DISNEY+

18 Noiembrie

Au trecut 15 ani de la nunta lui Giselle și Robert, dar Giselle e dezamăgită de viața la oraș. Cei doi decid să se mute cu familia tot mai numeroasă în suburbia somnoroasă Monroeville, în căutarea unei vieți de poveste. Din păcate, mutarea nu este o rezolvare rapidă pentru dezamăgirea ei. Suburbia are alte reguli și o regină locală, pe Malvina Monroe, care o face pe Giselle să se simtă mai inconfortabil ca niciodată. Frustrată că nu găsește finalul fericit la care spera, ea apelează la magia din Andalasia, transformând din greșeală orașul într-o poveste reală și punând astfel în pericol viitoarea fericire a familiei. Acum, Giselle trebuie să se grăbească să inverseze vraja și să își dea seama ce înseamnă „un final fericit” pentru ea și familia ei.

NE PREGĂTIM DE CRĂCIUN

CINE ESTE FAMILIA LUI MOȘ CRĂCIUN?
SERIAL ORIGINAL DISNEY+

Noiembrie 16
Un episod nou pe săptămână

Scott Calvin (Tim Allen) s-a întors! După ce a fost Moș Crăciun aproape 30 de ani, a rămas la fel de jovial ca întotdeauna. Dar pe măsură ce Crăciunul începe să piardă din popularitate, magia lui Moș Crăciun pălește. Scott face față din ce în ce mai greu acestui job solicitant, la care se adaugă îndatoririle de familie. Când descoperă că există o modalitate de a se pensiona, Scott ia în considerare să renunțe la jobul de Moș Crăciun și să-și găsească un succesor pe măsură, pentru ca el să poată deveni un tată și un soț mai bun.

ALTE PREMIERE DIN LUNA NOIEMBRIE

READAPTAREA
SERIAL ORIGINAL DE COMEDIE DISNEY+

Toate episoadele sunt disponibile pe 2 Noiembrie MINTE-MĂ
SERIAL DRAMATIC ORIGINAL DISNEY+

Toate episoadele sunt disponibile pe 16 Noiembrie

MOȘTENIRE: ADEVĂRATA POVESTE A LA LAKERS
SERIAL DOCUMENTAR ORIGINAL DISNEY+

Toate episoadele sunt disponibile pe 23 Noiembrie

CRIMELE DE LA MARATONUL DIN BOSTON
SERIAL DOCUMENTAR ORIGINAL DISNEY+

Toate episoadele sunt disponibile pe 9 Noiembrie

FOCUL IUBIRII
DOCUMENTAR

11 Noiembrie

ZOOTROPOLIS+
SERIAL ORIGINAL DISNEY+

Toate episoadele sunt disponibile pe 9 Noiembrie

MICKEY: POVESTEA UNUI ȘORICEL
DOCUMENTAR ORIGINAL DISNEY+

18 Noiembrie

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestui newsletter.

Datorită funcției Control Parental, abonații se pot asigura că Disney+ rămâne o experiență de vizionare potrivită pentru toți membrii familiei. Astfel, adultii pot stabili limite de acces la conținutul destinat acestora și pot crea profiluri protejate prin parole

Acest e-mail conține informații esențiale privind serviciul Disney+. Politica Disney este de a respecta și proteja confidențialitatea persoanelor. Consultă Politica de confidențialitate sau află mai multe despre Drepturile tale de confidențialitate din Marea Britanie și UE. Acest e-mail a fost trimis de The Walt Disney Company Limited, strada Queen Caroline nr. 3, Hammersmith, Londra, W6 9PE, Marea Britanie. Număr de înregistrare 530051. Toate informațiile sunt corecte la momentul distribuirii. 

Copyright (Drepturi de autor) © 2022 Disney și entitățile asociate. Toate drepturile rezervate.