Recomandarile lunii iunie la Crime+Investigation

În luna iunie, la Crime+Investigation, îl urmărim pe detectivul Robert Anzilotti în timp ce se străduiește să facă dreptate victimelor din cazurile nerezolvate legate de ucigașul în serie Richard Cottingham, în mini-seria „Criminali în serie: Ucigașul din Times Square”, dezlegăm cazuri rămase de mult timp nerezolvate într-un nou sezon al emisiunii „Cazuri Clasate” și asistăm la momente tensionate din sălile de judecată în „Filmat la tribunal”.

Criminali în serie: Ucigașul din Times Square (2×120′)
Începe sâmbătă, 10 iunie, de la ora 23:00
Titlul original: The Torso Killer Confessions

Documentarul „Criminali în serie: Ucigașul din Times Square” pătrunde în călătoria de zeci de ani a detectivului Robert Anzilotti în timp ce se străduiește să facă dreptate victimelor din cazurile nerezolvate legate de ucigașul în serie Richard Cottingham.

Această emisiune intră în culise, explorând relația dintre cei doi bărbați și modul în care această relație a culminat cu recentele mărturisiri ale lui Cottingham, care au ținut prima pagină a ziarelor.

Prin interviuri amănunțite cu Anzilotti, înregistrări audio inedite ale convorbirilor dintre cei doi bărbați, înregistrări private prezentate în exclusivitate și multiplele mărturisiri ale lui Cottingham, emisiunea oferă o perspectivă rară asupra unei călătorii neobosite pentru aflarea adevărului, în ciuda tuturor obstacolelor.

Cazuri Clasate Sezonul 3 (10×60’)
Începe joi, 15 iunie, de la ora 23:00
Titlul original: Cold Case Files

Prezentată de jurnalistul american Bill Kurtis, seria prezintă reexaminarea crimelor rămase de mult timp nerezolvate. Cu ajutorul tehnologiei criminalistice și a noilor dovezi, polițiștii și detectivii încearcă să dezlege cazurile și să clarifice întrebările fără răspuns.

De la amintirile din copilărie ale unui criminal despre moartea surorii sale până la utilizarea testelor ADN în masă pentru a găsi făptașul unei crime, acești detectivi găsesc noi indicii pentru a rezolva crime vechi de zeci de ani, aducându-i pe vinovați în fața justiției.

Fiecare poveste este adusă la viață prin dramatizări cinematografice și relatări la persoana întâi de la detectivii și apropiații care au trăit experiențele îngrozitoare.

Filmat la tribunal Sezonul 5 (20×30’)
Începe vineri, 2 iunie, de la ora 23:00
Titlul original: Court Cam

Seria „Filmat la tribunal” realizează o analiză complexă a unora dintre cele mai emoționante momente din sălile de judecată, surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, publicul va putea asista la momente tensionate, care includ reacții neașteptate ale unor judecători furioși, confruntări directe iscate în timpul procesului sau chiar încercări de evadare ale unor acuzați.

Producția găzduită de prezentatorul de televiziune american Dan Abrams include, de asemenea, interviuri cu judecători și mărturii ale victimelor implicate în cazurile prezentate, pentru a completa imaginea de ansamblu a fiecărei povești prezentate pe parcursul celui de-al doilea sezon al serialului documentar.

Despre Crime+Investigation®

Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora. Crime+Investigation® este disponibil la nivel internațional în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Crime+Investigation® a fost lansat în România în 2013 și este prezent pe toate platformele majore de cablu din țară, inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange și Vodafone.