Tu cum ai grija de calitatea aerului din spatiul in care locuiesti sau muncesti?

Fie că te afli acasă sau la birou, îţi doreşti ca spaţiile în care îţi petreci timpului să arate impecabil.  Ai vopsit pereţii în culorile care îţi plac, ai ales o mobilă de calitate şi ai completat atmosfera cu decoraţiuni care te reprezintă. Te-ai asigurat că toate detaliile sunt exact aşa cum ţi le-ai dorit, dar câtă importanţă ai acordat calităţii aerului?

În sezonul rece, radiatoarele şi caloriferele încălzesc aerul din casă, dar îl și usucă totodată iar aerul fără suficientă umiditate determină epuizarea fluidelor din organism, ducând la deshidratare. La efectele nocive pe care aerul uscat le poate avea asupra sănătăţii se adaugă efectele acestuia asupra spaţiilor închise. În lipsa umidităţii, pereţii, podelele şi mobilierul se crapă şi suferă fisuri ce duc la deteriorare în timp.

O metodă modernă pentru a menţine nivelul optim de umiditate în aer este utilizarea unui umidificator de cameră, însă, cele mai multe dintre modele afectează podeaua, mobilierul și decorațiunile din cauza scurgerilor de apă sau a prafului calcaros pe care îl poduc.

Pentru a te ajuta să ai grijă de aerul pe care îl respiri, dar si pentru a proteja podeaua şi mobilierul, Philips a creat umidificatoarele cu tehnologia NanoCloud, de ultimă generaţie, care stabilesc nivelul ideal de umiditate în aer, între 40% şi 60%, îmbogăţindu-l cu molecule de apă pură. Tehnologia Philips NanoCloud utilizează un proces natural de menţinere a nivelului optim de umiditate în interior şi nu răspândește praf alb sau picături de apă în cameră, evitând astfel formarea petelor de calcar din jurul dispozitivului.

Designul minimalist cu linii şi culori simple şi dimensiunea optimă fac din umidificatorul Philips un obiect uşor de încorporat chiar şi în spaţiile mici şi aglomerate.

Tehnologia NanoCloud

Sistemul de evaporare avansat cu tehnologia NanoCloud funcționeaza în trei paşi:

Pasul 1: filtrul de tip fagure al umidificatorului, proiectat pentru a optimiza absorbţia şi distribuţia apei, captează particulele mari (cum ar fi părul oamenilor/animalelor și praful), atunci când extrage aerul uscat.

Pasul 2: sistemul de evaporare umidifică aerul adăugând molecule de apă fără bacterii sau calcar.

Pasul 3: aerul sănătos este evacuat din umidificator la o viteză constantă, ceea ce oferă un aer umed, sănătos și confortabil, fără să se formeze ceaţă în casă.

Setări inteligente pentru un plus de siguranţă

Blocarea de protecţie pentru aer sănătos. Atunci când rezervorul de apă este gol și trebuie să fie umplut, blocarea de protecţie pentru aer sănătos oprește umidificatorul, iar indicatoarele luminoase de culoare roșie te anunţă că umidificatorul s-a oprit.

Viteză de umidificare dublă. Ai posibilitatea de a alege între umidificarea silenţioasă și standard pentru a permite o flexibilitate maximă.

Rezervor de apă ușor de umplut. Există 2 modalităţi de a umple rezervorul de apă: poţi aduce apa într-un vas și umple rezervorul în locul în care se află, după îndepărtarea capacului superior al rezervorului, sau poţi duce rezervorul direct la robinet.

Gama de umidificatoare Philips cu tehnologia NanoCloud conţine două modele. Ambele beneficiază de setări inteligente şi specificaţii tehnice superioare precum: capacitate  de umidificare de 200 ml/h, timp de funcţionare de 8 ore, capacitate a rezervorului de 2 l şi nivel redus de zgomot. Modelul premium vine în plus cu modul de umiditate automat care utilizează senzorul digital pentru a monitoriza constant umiditatea aerului și va porni și opri umidificatorul ori de câte ori este necesar, asigurându-se că umiditatea este în permanenţă la nivelul corespunzător.

Puteţi achiziţiona umidificatoarele de aer Philips cu tehnologia NanoCloud de la distribuitorii autorizaţi la pretul recomandat de 573 lei pentru modelul HU4803/01 şi 406 lei pentru modelul HU4801/01.

Prezentare Umidificator Philips – VIDEO