Up Romania da startul solutiilor creative la hackathon-ul inovatiei "Future Work"

Up România continuă seria acțiunilor de susținere a digitalizării și inovației.

Între 28-29 mai 2022, în parteneriat cu Top Minds, va organiza un eveniment de tip hackathon menit să genereze soluții tehnologice creative în domeniile resurselor umane, educației, marketingului, investițiilor, sustenabilității și responsabilității sociale.

Invitația la hackathon-ul cu tema ,,Future Work’’ este destinată în principal elevilor, studenților și tinerilor aflați la început de carieră. Pentru înscriere, cei interesați pot accesa până pe data de 20 mai 2022 platforma topminds.ro/hack-futurework.

În cele 48 de ore ale hackathon-ului ,,Future Work” încurajăm la găsirea de soluții tech pentru:
• optimizarea comunicării cu angajații/clienții
• e-commerce empatic
• customer suport incluziv și empatic
• marketing în web3 (NFTs pentru marketing de servicii și produse)
• noi forme de muncă și interacțiune între angajați
• motivatorii viitorului
• transferul muncii de la job către o cauză comunitară
• măsurarea rezultatelor de sustenabilitate ale unei companii
• orice problemă relevantă pentru angajați, societate, comunitate

„Vrem să susținem mințile creative și motivația tinerilor, sursa principală de inovație pentru viitoarele generații. Ne așteptăm la un eveniment intens, pe modelul evenimentelor similare organizate la nivel internațional. Va fi o întâlnire care va atinge cele mai înalte cote de creativitate, unde tinerii se vor conecta cu antreprenori și cu reprezentanți Up România. Așteptăm cu nerăbdare să descoperim ideile inovatoare ale generației Z, în care avem mare încredere. Ne adresăm lor, în primul rând, pentru că ei sunt nativii digitali, cei care fac primii pași în cele mai noi tehnologii, iar noi dorim să ne lăsăm inspirați de ideile lor”, a declarat Elena Pap, director regional Up Group.

„Tinerii se antrenează pentru o lume și mai rapidă, dinamică, flexibilă și foarte competitivă în care <a ști>, <a face> sau <a obține rezultate> nu mai este suficient. Din angajați de suport, ei au perspectiva să devină co-creatori, co-acționari, co-responsabili la job sau în propriul start-up, într-un timp supranumit al <meritocrației>. Cu toții suntem entuziasmați că ne-am reunit, în Hack FutureWork, cu specialiști de business, deeptech, ONG și GOV pentru a oferi tinerilor o calibrare firească, organică și-n bucurie cu viitorul ”, declară Diana Nițescu, CEO TOP Minds.

Participanții la hackathon vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu specialiști din domeniul tech (blockchain, NFT, IoT) și vor fi coordonați de mentori cu experiență în domeniul start-up, care le vor ghida procesul creativ în echipe. Cele mai bune și mai creative soluții vor fi premiate la finalul hackathon-ului.

Despre Up România:
Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 25.000 de clienți și peste 800.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 20 de ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța businessului companiilor:
1. Produse și servicii care facilitează viața de zi cu zi a salariaților prin accesul la beneficii în multe domenii – carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Cultură, Up Vacanță, tichete de creșă;
2. Platforma de beneficii flexibile – Up MultiBeneficii;
3. Soluții digitale interactive de incentivare și recompensare – STIM Online;
4. Servicii dedicate comercianților;
5. Soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune socială
– tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniță;
6. Soluții pentru achiziții inteligente dedicate companiilor mici și mijlocii – IMM – platforma Up Achiziții.

www.upromania.ro 

Despre Top Minds:
TOP Minds este o comunitate de tineri de performanță în care poți să te alături în 3 pași:
1. JobAcademy – acțiuni și mentoring pentru o carieră de TOP în piața muncii
2. Octogon – hub de inovare în tech, science și research
3. Global – parteneriate SUA, Asia, Dubai
www.topminds.ro | www.octo-go-n.com | @topminds.ro