Din 2005, brandul Veja creat de François-Ghislain Morillion și Sébastien Kopp produce adidași într-un mod diferit, cu un impact pozitiv în fiecare etapă a ciclului de producție. Materialele care sunt mai respectuoase cu mediul înconjurător, reintegrarea socială sau chiar energiile regenerabile, toate sunt probleme abordate de fondatorii pasionați. Din punct de vedere al stilului, încălțămintea pentru femei sau bărbați Veja s-a impus printre clasici oferind un model etic, stilat, cu un design îngrijit și atemporal.

Veja, adidași eco-responsabili și stilați

Veja are acum o colecție mare de adidași, iar dacă apreciezi autenticitatea vei găsi mai multe modele diferite pe https://prm.com/ro/m/veja, de la variante clasice la modele colorate. Veja răspunde tuturor stilurilor, iar adidașii săi eco-responsabili se adresează atât bărbaților, cât și femeilor. Gata cu scuzele pentru a nu adopta pantofi ecologici. Adidașii Veja sunt gândiți să reziste și astfel să traverseze mode și anotimpuri fără dificultate, mai mult de atât, aceștia au fost adoptați de multe vedete care poartă adidași Veja pentru că împărtășesc valorile puternice ale mărcii.

Materiile prime se află în centrul preocupărilor mărcii. Pentru încălțămintea sa ecologică , VEJA folosește bumbac organic  cultivat în Brazilia și Peru, marca lucrează cu o cooperativă de mici producători conform principiilor comerțului echitabil. Bumbacul organic este folosit pentru pânza pantofilor, precum și pentru șireturi.

Tălpile sunt realizate din  cauciuc natural de la arbori de cauciuc sălbatic, cunoscut și sub numele de cauciuc sălbatic. Și aici, Veja lucrează cu o cooperativă la fața locului din pădurea tropicală amazoniană, singura regiune din lume în care arborii de cauciuc cresc sălbatici.

Cum sa porti pantofii Veja

Cum să porți pantofii Veja?

Este destul de ușor să împerechezi adidașii Veja cu haine moderne, pe care le poți găsi pe champion pe prm.com. Modelele sunt mixte și constituie o bază bună sunt tenișii albi Veja. Sunt ușor de asortat cu orice ținută, modelele Veja din piele de exemplu, vor aduce un look casual unei fuste sau pantalonilor cocheți. 

Modele Veja Campo sau Esplar se potrivesc cu ținutele pentru a merge la serviciu. Veja oferă diferite culori ale celebrului său V, pentru a aduce un pic de inspirație unei ținute, combină culori strălucitoare precum roz, galben sau roșu. Și tonurile neutre precum  variantele pastel, albastru sau verde sunt soluții perfecte pentru outfiturile smart urbane. Dacă vrei să treci la adidași cu șiret, optează pentru modelul Recife, combină-i cu articole de culoarea alb nisip pentru un look feminin. Per total, nu există nici un pas greșit cu Veja, adidașii etici merg ușor cu blugi mom sau blugi subțiri pentru femei, iar pentru bărbați Veja merg la fel de bine cu gama de produse billionaire boys club.

Dacă ești în căutarea unei ținute mai sport, modelele Rio Branco și Veja Venturi, concepute din poliester reciclat, acestea oferă respirabilitate, flexibilitate și lejeritate. Vor da o latură casual ținutelor tale, acești pantofi fiind comozi pentru plimbare toată ziua.

Veja nu a uitat sportivii și a conceput special pentru adidași de alergare eco-responsabili. Modelul Condor este rezultatul mai multor ani de cercetare și dezvoltare pentru a găsi formula ideală care să combine performanța și ecologia, astfel că Veja Condor este realizat din materiale inovatoare și reciclate.

În cele din urmă, Veja oferă o alternativă la piele cu mulți adidași Veja vegani, confecționați din pânză de bumbac organic acoperită cu un strat pe bază de amidon de porumb și ulei de ricin.

Astfel, cu acest brand, vei găsi piese perfecte să faci combinația perfectă a ținutei încât să fii la modă, dar și sustenabil.