Cum sa alegi o rochie pentru fiecare zi?

Pantalonii și blugii sunt practici și comozi. Dar rochia este cea care conferă imaginii feminine eleganță, grație și grație. Există un număr mare de ținute de zi cu zi, dintre care o poți alege cu ușurință pe cea mai potrivită.

Principalele criterii pentru alegerea unei rochii

Poți să-ți iei o rochie neagră lejeră sau un model într-o altă nuanță. Atunci când alegeți, ghidați-vă de următoarele criterii:

Grilă dimensională – atunci când cumpărați o rochie de pe Internet, trebuie să studiați cu atenție dimensiunile și indicatorii în centimetri, să utilizați o bandă centimetrică pentru a măsura volumul corpului și să le comparați cu numerele din grila dimensională a produsului.

Opțiunea ideală este să încerci personal rochia. Mărimea greșită va afecta aspectul general al rochiei: nu se va potrivi siluetei și va crea disconfort.

Culori și stiluri – producătorii oferă multe opțiuni diferite pentru îmbrăcăminte casual. Pentru fiecare zi, este mai bine să alegeți o opțiune monofonică – este mai ușor să o combinați cu alte elemente de îmbrăcăminte.

Materiale – țesăturile naturale vor fi cea mai bună soluție. Vei purta rochia în fiecare zi, așa că ar trebui să fii drăguță și confortabilă. O altă opțiune este o simbioză de materiale naturale și artificiale.

Figura – este important să alegi o ținută nu numai după semnele exterioare, ci și după tipul tău de silueta. Atunci hainele achiziționate vor fi benefice pentru a ascunde defectele și pentru a sublinia demnitatea.

Fetele cu centimetri în plus în abdomen ar trebui să acorde atenție modelelor care au modele întunecate sau linii în talie. Deci vizual puteți face silueta mai elegantă. Mânecile lungi și un decolteu închis ascund brațele întregi.

Opțiuni de rochie casual

Industria modei oferă sute de opțiuni diferite pentru rochii pentru fiecare zi:

O cămașă – o astfel de ținută, similară în exterior cu un element masculin al garderobei, este foarte versatilă. Potrivit pentru orice ocazie, face silueta feminină.

Versiunea tricotată este o tendință eternă care este populară pe tot parcursul anului. Pentru zilele calde, puteți alege un tricot subțire, pentru un sezon rece – unul mare. Potrivit pentru toate tipurile de corp.

O rochie teaca este optiunea perfecta pentru tinuta de birou sau o tinuta pentru intalniri de afaceri. Culoarea poate fi neagra sau atenuata, in culori pastelate. Absența unui decolteu adânc și a altor decupaje este un plus cert.
rochie neagra

Indiferent de ce stiluri vor fi populare în anul care vine, atunci când alegeți haine, lăsați-vă ghidat de propriile sentimente. Rochia perfectă va ascunde defectele, va dezvălui demnitatea siluetei și vă va oferi o senzație de confort.