EVA Salate de Ton si EVA Pateu de Ton, cu ele nu dai niciodata rateu!

Ritmul alert al vieții nu ne dă întotdeauna răgazul de a face în tihnă lucruri simple și necesare.

Căutăm să câștigăm minute, ore, renunțând la activitățile trecute ad-hoc la „neesențiale”. Chiar dacă, totuși, a găti este o activitate esențială, adesea timpul care ar trebui alocat acesteia este în fruntea listei. „Nu am timp să gătesc. Lasă că vedem noi ce mâncăm. Ce avem prin frigider sau comandăm ceva.” În multe cazuri, sacrificiul acesta aduce deservicii unei alimentații sănătoase. Combinațiile pe care le facem pot fi nepotrivite, lipsind organismul de substanțe nutritive importante. Iar comoditatea pe care o conferă produsele fast-food contribuie pe de altă parte la ratele crescute ale obezității în rândul populației tinere, în principal. Haideți să facem lucrurile cum se cuvine și să mâncăm sănătos chiar dacă uneori nu avem timp să gătim!

De ce să comanzi o pizza dacă există alternativa sănătoasă: salatele de ton EVA. Sunt potrivite în orice moment al zilei, sunt o masă practică, hrănitoare și gustoasă. Îți rămâne doar să alegi salata de ton care este pe gustul tău. Dar mai întâi încearcă-le pe toate, pentru că poate nici măcar nu știi care îți place mai mult. Noi anticipăm că toate!

EVA Salată de Ton cu Quinoa roșie conține bucăți de ton de înaltă calitate și quinoa, această pseudo-cereală înrudită cu sfecla și spanacul, care pe lângă faptul că este foarte hrănitoare, este și ușor digerabilă. Este o combinație perfectă și, în plus, inofensivă pentru siluetă! Conține doar 188 de kcal, este o sursă excelentă de proteine și acizi grași Omega-3, reprezentând o gustare cât se poate de practică, pe care o poți consuma oriunde te-ai afla.

Poate îți place combinația de pește și orez… Copiilor cu siguranță le place! În acest caz vei putea alege EVA Salată de Ton cu Orez sălbatic, care va fi savurată cu ochii închiși de plăcere, până la ultimul bob de orez sălbatic, nerafinat, care păstrează toți nutrienții. Doar deschizi cutia și, fără niciun alt efort, ai o masă completă, rapidă și practică, din ingrediente naturale.

Ai auzit de cous-cous. Dar ai mâncat vreodată? Ar trebui să încerci EVA Salată de Ton cu Cous cous. Făcând parte din familia pastelor făinoase, dar având aspectul unui bob, cous cous are calitatea de a absorbi aromele ingredientelor alături de care se află. În acest caz, de ton. Astfel, împreună, unul ca sursă de proteine și celălalt de acizi grași Omega-3, îți vor potoli foamea demonstrându-ți că te poți sătura și numai cu o salată.

Recunoscută ca fiind cea mai sănătoasă dietă, dieta mediteraneană are cei mai mulți adepți. Iar  EVA Salată de Ton Mediteraneană are toate ingredientele pentru a te cuceri de la prima degustare: ton de cea mai bună calitate, felii de măsline verzi, morcov, linte, fasole roșie și ulei de măsline. Nici că se poate mai bine! Iar pentru gusturi… mai puțin cuminți, EVA Salată de Ton Mexicană, care pe lângă pește mai conține măsline, porumb și morcov, fasole roșie și ardei roșu, totul „aprins” de gustul ușor picant, atât de tentant.

Ești dintre cei pentru care sandvișurile sunt cele mai practice? Îți propunem să depășești „modelul” sandvișului cu șuncă și cașcaval și să descoperi EVA Pateu de ton! O să vezi că pâinea n-a fost niciodată mai fericită să fie cu acest pateu fin… mâzgălită. Este gustos și tartinabil, ceea ce îl face adorabil. Pregătit numai din fileuri de ton de calitate, fără conservanți. E o realitate!