Mercedes-Benz, de opt ani in tandem cu TIFF pentru excelenta

 – Pentru a opta oară Maşina Oficială a festivalului, Mercedes-Benz Clasa C va conduce invitaţii la TIFF.14

– Cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania va avea loc între 29 mai şi 7 iunie, în Cluj-Napoca

– Şi în 2015, Mercedes-Benz va recunoaşte şi premia excelenţa în cadrul festivalului, acordând Premiul de Excelenţă unei personalităţi care şi-a adus contribuţia deosebită la afirmarea filmului românesc şi valorii cinematografiei autohtone

Mercedes-Benz porneşte pentru a opta oară consecutiv în căutarea excelenţei la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, desfăşurat între 29 mai şi 7 iunie, în Cluj-Napoca.

În fiecare an, parteneriatul dintre TIFF şi Mercedes-Benz, în calitate de Maşină Oficială, aduce în prim plan valorile comune pe care cele două branduri le promovează; inspiraţia, inovaţia constantă şi atenţia la detalii dovedesc cum excelenţa reuneşte marca Mercedes-Benz cu industria cinematografică, considerată cea de-a şaptea artă a lumii.

„Evoluţia cinematografiei în România este surprinzătoare, iar în fiecare an, ne bucurăm să observăm că din ce în ce mai mulţi oameni participă la TIFF și intră în atmosfera extraordinară a festivalului. Suntem încântați și de reacțiile publicului, care asociază în mod natural Mercedes-Benz cu evenimentele care promovează excelenţa și arta; iar parteneriatul nostru cu TIFF este o dovadă a faptului că suntem alături de inițiativele care susțin valorile care ne definesc – pasiune, inovație, fascinație”, a declarat Boris Billich, CEO şi Preşedinte Mercedes-Benz România.

Pentru al doilea an la rând, limuzina Mercedes-Benz Clasa C va fi la dispoziţia invitaţilor pe tot parcursul festivalului pentru o experienţă cât mai plăcută şi confortabilă, alături de eleganta Clasă E şi spaţioasa Clasă V. Autovehiculele Citan şi Sprinter vor oferi suport logistic organizatorilor.

Declarată Maşina Anului 2015 la Salonul Auto de la New York, Mercedes-Benz Clasa C reprezintă un mix între confort, rafinament şi eleganţă, completat de un design aerodinamic şi un interior luxos. Noul model Clasa C dispune de dotări tehnice inovatoare, fiind un exemplu de referinţă pentru segmentul său.

Şi în 2015, Mercedes-Benz România recunoaşte şi premiază excelenţa în cinematografia românească. Tradiţia, începută în anul 2008, a adus pe scena Teatrului Naţional din Cluj-Napoca nume importante precum Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian şi Helmut Stürmer (2012), Luminiţa Gheorghiu (2013) şi Florin Zamfirescu (2014).

Mai multe informaţii sunt disponibile online la:  www.mercedes-benz.ro

 

Mercedes-Benz Clasa C - Masina Oficiala TIFF 2015
Mercedes-Benz Clasa C – Masina Oficiala TIFF 2015

 

 

 

Bookzone - Carti Online Resigilate